Categories Baschet

Sibiul versus Oradea va avea loc cu sold-out la bilete

CSU Sibiu a pus la vânzare luni dimineață, online, bilete pentru jocul al treilea al semifinalei cu CSM Oradea, care se va disputa pe 4 mai, de la ora 19,00, în Sala Transilvania. Biletele au avut același preț ca la jocurile din acest sezon, 10 pentru copii și 20 lei pentru adulți.
”Semifinala se mută la Sibiu. Este momentul perfect pentru a trăi o adevărată sărbătoare baschetbalistică în tribunele Sălii Transilvania” se arată în postarea de pe pagina oficială de facebook a clubului sibian.
În decurs de doar o oră, însă, toate biletele s-au epuizat și deja este sold-out, așa cum a fost și în cele două meciuri din sferturile de finală, cu CSO Voluntari.
Sala Transilvania are o capacitate de circa 1850 de locuri, iar Sibiul este pe locul 3 în acest sezon la media de spectatori la jocurile de pe teren propriu!
CSM Oradea conduce la general cu 2-0 după primele două jocuri de pe teren propriu. Dacă câștigă joi al treilea meci, Sibiul va organiza și al patrulea joc. Dacă galben-albaștrii vor reuși să egaleze situația la general, meciul decisiv se va juca la Oradea.

About Author