Categories Atletism

Ligia Grozav, vicecampioana nationala la saritura in inaltime

andreÎn perioada 6-7 februarie la București a avut loc o nouă ediție a Campionatelor Naționale de atletism în sală ale României.

Ultimele rezultate i-au gasit pe Andonii, Ursachi, Nastase si pe Radu castigatori la stafeta 4x400de metri la Campionatele Nationale de Atletism in Sala!

In Capitala s-au mai impus joi Belgyan, Scrob, Almasan si Gal la 4×400 de metri. Daniela Stanciu (foto) a confirmat la saritura in inaltime! La 3000 de metri Adrian Garcea, respectiv Claudia Prisecaru s-au impus! Calificata pentru Europene la saritura in lungime, Alina Rotaru s-a impus la intrecerea de la Bucuresti. La 60 de metri garduri Cosmin Ilie Dumitrache si Ana Nesteriuc s-au impus! La 800 de metri a castigat Marian Nicolae Coman, iar la feminin si-a adjudecat cursa Bianca Razor!

Gabriel Bitan de la CSM Onesti a castigat la saritura in lungime (7.87m.). Bitan a fost urmat de Valentin Toboc si de Ionut Grecu de la Steaua.

Alina Rotaru a sarit 7.70m. In top 3 au incheiat Florentina Iusco ( 6.38m.) si Georgiana Anitei (5.96m.).

La saritura in inaltime Daniela Stanciu a castigat cu 1.94m. Pe doi a incheiat Ligia Damaris Bara, iar pe 3 Adina Amzucu. Ligia Bara a trecut peste ștacheta înălțată la 1,84 m, fiind legitimată la CSU Oradea unde îi are ca antrenori pe Mariava și Virgiliu Preda.

Bianca Razor a castigat la 800 de metri. Victoria Biancai a venit in fata Florinei Pierdevara. Pe 3 a incheiat Cristina Daniela Balan. La masculin s-a impus Nicolae Marian Coman. Top 3 a fost completat de Cristian Gabriel Voicu si de Dorin Andrei Rusu.

Ana Nesteriuc s-a impus la 60 de metri garduri! Top 3 a fost completat de Iulia Nicoleta Banaga si de Elena Stefania Viscun. La masculin Dumitrache s-a impus in fata lui Alin Ionut Anton. Pe 3 s-a clasat Adrian Boldeanu.

La 3000 de metri castigatoare a fost Claudia Prisecaru. Succesul atletei de la CSM Focsani a venit in fata Adelei Baltoi. Pe 3 a incheiat Georgiana Spiridon. La masculin s-a impus Adrian Garcea in fata lui Alexandru Corneschi si a lui Ionut Marius Dumitru.

La stafetele de 4×400 Ploiestiul si Clujul au fost in top!

Ultimele rezultate i-au gasit pe Andonii, Ursachi, Nastase si pe Radu castigatori. Reprezentantii Ploiestiului au intrecut stafetele de la CSM Bucuresti si LPS Focsani. La feminin Belgyan, Scrob, Almasan si Gal au castigat in fata stafetelor de la CSM Bucuresti si CSM Craiova.

About Author