Succes normal pentru vicecampionii nationali

0
Posted February 7, 2019 by Lucian Popa in Polo

006Așa cum era de așteptat, CSM Digi Oradea a câștigat primul meci al dublei cu Crișul Oradea, contând pentru etapa a 11-a din sezonul regulat al Superligii Naționale de polo – ediția 2018/19. Rezultatul final al partidei desfășurate la bazinul Ioan Alexandrescu Oradea a fost de 18-5.

Elevii lui Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu au controlat ostilitățile, însă concitadina a oferit o replică foarte bună, cu precădere în prima jumătate a confruntării. CSM-ul a câștigat secvența inaugurală cu 3-1, pentru ca la jumătatea partidei scorul să fie de 7-3. A urmat un sfert al 3-lea în care CSM Oradea a punctat de șase ori fără replică. În fine, ultimele opt minute au revenit tot echipei gazdă, cu 5-2.

Marcatorii CSM Oradea au fost: Yusuke Inaba – patru goluri, Nichita Ilisie, Levente Vancsik – trei goluri fiecare, Roland Szabo, Robert Gergelyfi – două goluri fiecare, Alex Popoviciu, Viktor Kovats, Grummy Guimaraes și Ferenc Czenk – un gol fiecare. Au mai jucat Stefan Zivojinovic, Cristi Dobre, Ramiro Georgescu, Bogdan Remeș și Raul Gavriș.

CSM Oradea obține cea de-a 16-a victorie în acest sezon competițional din totalul de 19 partide disputate.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)