Categories Tenis

Simona Halep va sarbatori Ziua femeii, pe teren

simonaSimona Halep, locul 2 WTA, va debuta la turneul de la Indian Wells vineri, 8 martie.

Halep se va duela în turul doi al competiției cu jucătoarea cehă, Barbora Strycova.

Până să înceapă lupta pentru trofeu, Halep a participat la „Media Day” acolo unde a vorbit despre ce înseamnă să fii sportiv profesionist fără un antrenor lângă tine. Jucătoarea din Constanța a precizat că nu va mai continua mult în situația aceasta și, în plus, a povestit un episod din timpul turneului de la Dubai, care a fost primul, dar și ultimul din cariera Simonei.

Numărul doi mondial a povestit că în ziua cu unul dintre meciurile de la Dubai, când i-a sunat alarma la ora 08:00 dimineața, se simțea prea obosită așa că a preferat să mai doarmă puțin. Halep s-a ridicat din pat două mai târziu, ratând astfel pregătirea dinaintea partidei, așa cum obișnuiește să facă. Cu toate acestea, Simona Halep a precizat că meciul din ziua respectivă a fost câștigat.

„Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut”, a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times, care a mai continuat:

„Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor”.

Întrebată dacă îi va testa răbdarea noului antrenor cu un episod ca la Dubai, Simona a răspuns printre zâmbete: „Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!”.

About Author