Categories Alte sporturi

Karateka bihoreni se fac remarcati la Campionatele Nationale interstiluri

bogÎn perioada 16-17.03.2019 , la centrul olimpic Izvorani , s-a desfasurat Campionatul National de Karate Insterstil , criteriu de selectie pentru lotul national , la care a fost prezent si clubul CS Crisan in parteneriat cu LPS Bihorul .
Sportivii delegati din partea clubului la acest eveniment au fost :
Bogdan Malina (foto loc secund), Bogdan Andreea, Lukacs Diana, Kis Csongor .
Lukacs Diana a luat locul III la Kumite minicadeti.
Sportiva Bogdan Andreea, fosta sef de promotie la LPS Bihorul anul trecut , momentan studenta la Universitatea Oradea, a ocupat locul II la C.N. Interstil WKF si Locul I la CN Universitar fiind selectata pentru participarea la Campionatul European.
Bogdan Malina a avut prima participare la seniori , kumite -55 kg, unde a invins adversarele cu un scor de exceptie : 9-0 , 6-1 , 5-0 , 3-0 si a ocupat locul I , demonstrandu-si din nou valoarea sportiva . In finala, luptand cu Dinamo a avut o galerie ampla formata din cluburile de ,,provincie” , pe care le multumim pe acesta cale si unde a creat un moment spectaculos reusind o tehnica de picior perfecta (ushiro uramawashi. )
Asteptam selectia lotului national pentru participarea sportivilor la Youth League Cipru , sa speram ca vom putea obtine fonduri pentru participarea la acest eveniment.

About Author