Categories Fotbal

Inevitabilul s-a produs, Chiriches pe lista de transferuri. Razvan Marin va ajunge la Ajax

marinNumele fundașului Vlad Chiricheș apare din nou pe lista de transferări a clubului Napoli. Conducerea grupării napoletane ar fi nemulțumită de desele accidentări ale căpitanului naționalei României și ar căuta un înlocuitor, scrie presa din Italia.

Echipa pregătită de Carlo Ancelotti îl are în vedere pentru un transfer din vară pe Clement Lenglet, francezul de 23 de ani de la Barcelona. dar și pe Mouctar Diakhaby, de la Valencia, în vârstă de 22 de ani.
Vlad Chiricheș a fost convocat pentru „dubla” naționalei României cu Suedia și Insulele Feroe, dar a devenit indisponibil din cauza unei leziuni fibrilare la copasa dreaptă, suferită în meciul cu FC Salzburg din Europa League.

Ajax a anunțat oficial că îl cumpara pe Razvan Marin de la Standard Liege cu 12.000.000 euro!

Cotidianul olandez De Telegraaf, cea mai importanta publicatie batava de sport, anunta ca Ajax si Standard Liege au ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului roman!

Potrivit sursei citate, Razvan Marin ii va lua locul lui Frenkie De Jong la Ajax, dupa ce acesta va pleca la Barcelona, club care l-a cumparat cu 86 milioane euro!

De Telegraaf scrie ca Ajax va plati 12 milioane euro pentru Razvan Marin!

About Author