Categories Alte sporturi

EXCLUSIV: Sorin Buhas, noul director al CS Universitar Oradea!!!

buBătaie mare pentru postul de director al CS Universitar Oradea, un post râvnit de multi ”intelectuali”.

Ani de zile, CSU Oradea a fost condus de Iacob Hanțiu, omul care făceam ca totul ce ținea de CSU. Acesta a ieșit la pensie, interimatul a fost asigurat de Adrian Floruța, iar în urmă cu cîteva zile a avut loc efectiv concursul pentru ocuparea postului de director.

Postul respectiv, a fost scor la concurs în urmă cu o lună de Ministerul Educației și Cercetării, perioadă în care doritorii au avut ocazia să-și organizeze dosarul și să-și depună candidatura. Așadar, șase persoane și-au depus candidatura, o persoană a avut dosarul respins și cinci au ajuns cum ar veni în marea finală.

Adrian Leț, Paul Szabo, Dorina Ardelean, Rodica Iacob și Sorin Buhaș au fost cei cinci. Glumind puțin, venit pe turnantă, ultimul practic din șirul celor care aveau de ani de zile activitate la CSU, Sorin Buhaș a fost cel mai hotărât și a avut câștig de cauză la finele examenului. Consursul efectiv a fost un interviu și un examen scris, cu trei subiecte.

În cele din urmă, Sorin Buhaș (foto), fost director la Direcția Pentru Sport și Tineret Bihor a avut cel mai mare punctaj, pe bună dreptate față de ceilalți patru candidați.

Când pleca din Direcția, recunoștea cu mult fair-play, ”am venit politic, plec politic” spunea Sorin Buhaș. Una peste alta, a reușit să se impună la concurs, iar ceea ce este cel mai important este cum va arăta viitorul în ceea ce privește CSU Oradea. Deocamdată nu a venit nimic oficial, dar în cursul zilelor viitoare, Sorin Buhaș va fi noul număr 1 în CSU Oradea!!!

About Author