Categories Handbal

Handbalistii bihoreni invinsi la Sighisoara

handCSM Oradea a pierdut meciul cu HCM Sighișoara, contând pentru etapa a 18-a în Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 28-26.

Partida a avut loc la Sighișoara, în cursul zilei de sâmbătă (30.03). Jocul a consemnat, din punct de vedere al rezultatului, două reprize simetrice. Gazdele au marcat câte 14 goluri în ambele, iar elevii lui George Tăutu au răspuns cu câte 13.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are zece victorii și opt înfrângeri, iar cu un total de 30 puncte se menține pe locul al 3-lea în clasament.

În schimb, HCM Sighișoara ajunge la 42 puncte, bifând cea de-a 8-a victorie consecutivă. Locul 2, ultimul ce asigură prezența în playoff, aparține lui HC Szejke Odorhei, formație ce a acumulat 35 puncte.

Așadar, cu două etape rămase de disputat, CSM Oradea păstrează șanse teoretice de calificare. În etapa a 19-a, bihorenii evoluează din nou în deplasare, la Turda. Ulterior, CSM-ul va primi vizita Sibiului, în ultima etapă, pe 20 aprilie.

About Author