Categories Nevoia de exprimare

Amatorism total pe foarte multi bani publici!!!

Jucatoarele CSM Bucuresti reactioneaza la finalul meciului de handbal feminin contra echipei Krim Ljubliana, din Liga Campionilor, disputat la Sala Polivalenta din Bucuresti, sambata, 7 octombrie 2017.CSM Bucuresti a invins, cu 30-18 partida cu Krim Ljubliana, disputata pe teren propriu, in cadrul Ligii Campionilor la handbal feminin. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, a clarificat, în scris, cum s-a declanșat scandalul privind faptul că meciul tur de handbal feminin dintre CSM București și Metz, din sferturilor de finală din Liga Campionilor, care se va juca pe 5 aprilie 2019 la București, dar nu în Sala Polivalentă, așa cum anunțaseră inițial conducerea clubului finanțat din banii bucureștenilor, ci în Sala Dinamo.

Totodată, Bogdan Matei a prezentat și documentele din care reiese foarte clar că staful CSM București, în frunte cu directorul general Gabriela Szabo, a fost informat în scris încă din noiembrie 2018 de faptul că Sala Polivalență este ocupată în aceea perioadă de Federația Română de Lupte.

Practic, ministrul Tineretului și Sportului a lăsat să se înțeleagă că CSM București a prezentat trunchiat realitatea, dezinformând astfel opinia publică și pe iubitorii handbalului românesc, demonstrându-se astfel, amatorismul managerial și incompetenţa celor care păstoresc clubul bucureștean.

Dezinformare, gargară și multă nepăsare…pe banii publici

Motivul pentru care meciul dintre CSM și Metz nu se va disputa în Sală Polivalentă, ci în Sala Dinamo este acela că această partidă tur se suprapune cu Campionatul European de Lupte- seniori, ce va avea loc în perioada 08-14.04.2019, competiție, atenție, de care Ministerul Tineretului și Sportului știa oficial de mai bine de un an de zile.

Mai mult, în documentele transmise către PUTEREA (vezi documentele în facsimil), ministrul Tineretului și Sportului evidențiază clar că vina pentru bulibășeală administrativă privind sala unde va avea loc meciul tur dintre CSM București și echipa franceză Metz aparține exclusiv clubului Capitalei condus de către Gabriela Szabo.

„CSM București a transmis adresa la care faceți referire (nr privind meciul țur dintre CSM București și Mettz) în data de 18.03.2019 cu nr. de înregistrare la CSM București 16974/18.03.2019 și sub nr. 700/18.03.2019 la CSN Sală Polivalență, semnată de: Director General- Gabriela Szabo, Organizator competiții – Ionuț Bugan,, Coordonator compartiment handbal – Nicolae Luca, care precizează clar data desfășurării evenimentului și numele adversarului, alte adrese anterioare acesteia, făcând referire la potențiale date de desfășurare în baza tragerii la sorți din cadrul competiției europene, în considerentul calificării în fazele superioare”, a precizat, în scris pentru PUTEREA, ministrul Bogdan Matei.

Ca atare, pe 22 noiembrie 2018, ministrul Tineretului și Sportului informa, în scris, conducerea clubului bucureștean, prin adresa nr.6065, că în aceea perioadă la Sala Polivalență se organizează Campionatul European de Lupte-seniori.

„Activitatea sportivă a CSM București s-a suprapus cu cea a Federației Române de Lupte – Campionatul European de Lupte – seniori ce va avea loc în data de 08-14.04.2019, acțiune ce a primit aprobare prealabilă din partea MTS cu nr. 6065/22.11.2018 și cuprinsă în calendarul competițional al Sălii Polivalente pe anul 2019 în perioada 04-16.04.2019, acțiune ce implică modificări și amenajarea interiorului sălii de competiție și de încălzire conform cerințelor și standardelor Federației Europene de Lupte,(UWW-Europe) necesitând un minim de 3-4 zile pentru amenajare”, se menţioneză în comunicatul MTS către PUTEREA.

În schimb, imediat după anunțul că meciul tur dintre CSM București și Metz va avea loc pe 5 aprilie 2019 în sala Dinamo, clubul finanțat de Primăria Capitalei a precizat printr-un comunicat de presă „că reprezentanții clubului au fost anunțați în urmă cu câteva zile despre desfăşurarea competiției de grappling, calendarul datelor posibile pentru meciurile din sferturile Champions League fiind comunicat în mai multe rânduri de către club, incă din anul 2018”.

Dar, din documentele făcute publice de către Ministerul Tineretului și Sportului se demonstrează, negru pe alb, că staful CSM București dezinformează opinia publică și pe iubitorii handbalului românesc. Adică, încăo dovadă de amatorism managerial al celor din conducerea clubului sportiv finanțat din banii bucureștenilor, că deh.. nu îi trage nimeni la răspundere chiar şi dacă au vândut deja bilete pentru meciul de la Sala Polivalentă care se joacă în Sala Dinamo!

About Author