Categories Tenis

Bianca Andreescu continua sa faca senzatie la Indian Wells

INDIAN WELLS, CA - MARCH 06: Bianca Andreescu of Canada hits a backhand against Irina-Camelia Begu of Romania during their ladies singles first round match on day three of the BNP Paribas Open on March 6, 2019 in Indian Wells, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Jucătoarea canadiană de origine română, Bianca Andreescu își continuă parcursul absolut fabulos din acest început de an. Ea a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells!
În optimile de finală ale turneului de la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu (foto) posesoare a unui wild-card, a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2 pe chinezoaica Qiang Wang și a ajuns în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de o asemenea importanță.

În sferturile de finală, ea va juca împotriva învingătoarei dintre Gabrine Muguruza și Kiki Bertens. Apoi, în semifinale, ar putea juca împotriva Simona Halep, evident, dacă ambele tenismene ajung până acolo.

În urma acestui parcurs senzațional, Bianca e sigură că de luni va intra în Top 50 WTA, asta după ce la începutul anului se afla în jurul locului 150 în lume! Iar o eventuală calificare în semifinale ar aduce-o pe Andreescu între cele mai bune 30 de jucătoare ale lumii!

About Author