Categories Handbal

Bihoreni modesti si total ineficienti, in partea a doua a jocului

handSurprinzător, CSM Oradea a fost învinsă luni după-amiază, pe teren propriu în etapa a 17-a din Seria D a Diviziei A la handbal masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a cedat, scor 33-34 (20-16), în confruntarea cu satelitul lui Minaur Baia Mare.

Orădenii au avut o primă repriză destul de bună în care au avut mereu inițiativa iar tabela a arătat exact diferența dintre cele două formații.

În partea a doua, bihorenii au continuat să fie eficienți, dar încet, încet formația din Baia Mare a recuperat pe tabelă. Fără nicio mișcare de pe banca tehnică, băimărenii au egalat situația la 25, au preluat ”frîiele” jocului și au trecut în avantaj. Avantaj pe care nu l-au mai cedat până în final. Asta pe fondul unor greșeli de începător în tabăra roș-albaștră.

În ultimul minut, Munea a fost eliminat 2 minute, Oradea a avut mai bine de 30 secunde om în minus și posesia. Schema nu a reușit sub nicio formă, iar echipa de juniori din Baia Mare s-a impus la Oradea, pe fondul unui joc extrem de modest al gazdelor în final de meci.

Marcatorii echipei orădene în acest meci: Munea 11 goluri, Cîrchea 8, Pomian 4, Crăciun 4, Radu 2, Bondor 2, Mihăilescu 1, Duma (portar) 1. Au mai jucat Marchiș, Ene, Bandi. De cealaltă parte, Dobra a înscris nouă goluri.

Următorul meci al orădenilor are loc sâmbătă (30.03), în deplasare. Adversar este HCM Sighișoara, liderul seriei. Această echipă are o serie de opt victorii consecutive și nu a pierdut niciun punct în meciurile disputate în anul 2019.

About Author