Categories Alte sporturi

Karateka oradeni pe podium la CN de Shotokan

dobÎn urmă cu câteva zile, la centrul olimpic Izvorani , s-a desfasurat Campionatul National de karate ESKU , la care a fost prezent si clubul CSC Crisan in parteneriat cu LPS Bihorul .
Sportivii delegati din partea clubului la acest eveniment au fost Bogdan Malina care a ocupat locul II (fiind dupa campionatul european din Danemarca si fiind in perioada de recuperare) si Dobrai Renata locul I (foto, invingand adversarele cu 10-3 , 7-0, 3-1) .
Sursele financiare insuficiente ne-a determinat ca de acesta data sa participam cu numai 2 sportivi si am ales pe cele doua fete datorita faptului ca ocupa un loc bun in top 100 World WKF, clasament ce sta la baza selectiei pentru jocurile olimpice si neparticiparea la campionatul national de stil exclude posibilitatea participarii la campionatul national interstil , apoi campionatul european si mondial .

Cele doua sportive , cat si alti sportivi clasati in top 100 World , vor trebui sa participe in perioada urmatoare la evenimente oficiale Youth League si Premier League (Instanbul, Mexic, China, Italia, Cipru) pentru a acumula puncte , dar ne gandim cu ingrijorare la solutiile finaciare pe care incercam sa le gasim .

About Author