Categories Alte sporturi

Lewis Hamilton se impune in Bahraim

lewisEchipa Mercedes a ocupat primele două locuri din cadrul Marelui Premiu al Bahrainului la Formula 1.

A doua cursă a sezonului a fost câștigată de britanicul Lewis Hamilton, fiind urmat de colegul său Valtteri Bottas. Plecat din pole position, Charles Leclerc (Ferrari) a încheiat pe locul trei.

Charles Leclerc a fost depășit de Hamilton în turul 48, după ce și-a anunţat echipa că pierde din putere. Britanicul a răsturnat cursa în favoarea sa, iar pilotul Ferrari a fost întrecut în cele din urmă și de Bottas.

„A fost o cursă cu adevărat foarte dificilă azi. Charles a făcut o treabă atât de bună, trebuie să fie devastator pentru el. Lupta cu Vettel a fost distractivă pentru mine”, a spus Hamilton, la finalul cursei.

„Se întâmplă. Din păcate, nu a fost ziua noastră. Bineînțeles că sunt extrem de dezamăgit. Felicitări lui Lewis și lui Valtteri”, a fost reacția lui Leclrec.

Pe locul patru s-a clasat Max Verstappen (Olanda/Red Bull), pe cinci Sebastian Vettel (Germania/Ferrari), pe şase Lando Norris (Marea Britanie/McLaren) şi pe şapte Kimi Raikkonen (Finlanda/Alfa Romeo Racing). Al optulea a fost Pierre Gasly (Franţa/Red Bull), al nouălea Alexander Albon (Thailanda/ Toro Rosso) şi al zecelea Sergio Perez (Mexic/Racing Point).

About Author