Categories Fotbal

Luceferii, la cea mai categorica victorie din acest sezon

luceÎn cadrul rundei cu numărul 26 a Ligii a 2-a de fotbal, Luceafărul Oradea a obținut cea mai categorică victorie din acest sezon și anume 4-0 (2-0) cu CS Aerostar Bacău. Golurile învingătorilor au fost reușite de Bebey, Vasile Pop și Dulca de două ori.

Practic jocul a început de la scorul de 2-0, gazdele marcând la primele două acțiuni. În minutul 2 Ciul centrează în fața porții, Dulca preia lung, mingea ajunge la Bebey, care aflat într-o poziție suspectă de ofsaid înscrie lejer în poarta gosală (1-0).

La doar patru minute distanță, cursă impresionantă a lui Vasile Pop pe stângă, acesta a șutat modest de la marginea careului advers și cu largul concurs ar portarului Udeanu, mingea se scurge în plasă (2-0). Gazdele domină destul de autoritar partida, oaspeții fiind depășiți de miza partidei.

În minutul 24 Bebey înscrie din nou cu capul, în urma unei centrări deviate, asistentul ridică total eronat fanionul, nici vorbă de ofsaid. Așadar gol valabil anulat orădenilor.

La doar patru minute de la reluare, bihorenii irosesc o ocazie monumentală, corner de pe stânga, mingea deviată de un coechipier ajunge la V. Pop care singur cu poarta goală de la 1-2 metri, reia peste transversală.

În cele din urmă după aproape 70 minute de joc, roș-albaștrii își măresc diferență, Dulca aprinde un șut de excepție de la 18 metri, mingea ”catapultată” în vinclul porții adverse (3-0). Dulca se află într-o creștere de la meci la meci.

Oaspeții au și ei o bună oportunitate Vraciu din vole din interiorul careului reia peste transversală.

Cu un minut înainte de final, Al. Dulca insistă la o minge în adâncime, Udeanu este nehotărât, Dulca cu poarta goală îndeplinește o simplă formalitate (4-0).

După o victorie concludentă etapa trecută la Arad, luceferii confirmă forma bună și obțin cel mai categoric succes din acest sezon. Este adevărat în compania unei echipe care a cărei prestații a lăsat mult de dorit și la care portarul a avut o zi mai puțin fastă.

Etapa viitoare, luceferii vor juca în deplasare la Clinceni cu FC Academica din localitate.

Luceafărul: Moga – Oros, Al. Dulca, Mitrică (62 Chiorean), Ciul, Yabre, Vas. Pop, Bebey (72 Ludușan), Prejmerean (43 Preoteasa), Lu, Al. Băican
Antrenor: Cristian Lupuţ

Aerostar: Udeanu – Ţenea, Vişinar, Al. Ichim, Carabela – Tăbăcariu, H. Ilie (90 Cadar), Boateng (62 Pop Alex), Ciocâlteu – Buhăcianu, Vraciu.
Antrenor: Florin Bratu

About Author