Categories Tenis

Simona Halep eliminata surprizator la Indian Wells

halepÎn cursul nopții de marți spre miercuri, Simona Halep numărul 2 mondial a întâlnit-o pe Marketa Vondrousova, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

În acest an, Marketa a bifat un tur doi la Melbourne (Australian Open), fază a competiției unde a fost învinsă de Petra Martic.

A jucat finala la Budapesta (depășită greu de Alison Van Uytvanck, campioana en-titre), iar pe traseu a trecut și de Irina Camelia Begu (5-7, 6-1, 6-3).

La Indian Wells le-a eliminat pe Laura Siegemund, Daria Kasatkina și Jelena Ostapenko. Simona Halep (foto) a început ezitant meciul, cedând primu set cu scorul de 2-6.

A urmat o revenire a româncei și adjudecarea setului secund, cu scorul de 6-3 într-o jumătate de oră. Din păcate pentru ea, în setul decisiv deși a început cu break, a cedat următoarele cinci consecutiv.

La scorul de 2-5 Simona Halep a servit pentru a rămâne în meci. A dat trei mingi aproape de linie, toate trei afară, Marketa având trei mingi de meci. a fructificat-o direct pe prima. 2-6 în decisiv.

About Author