Categories Tenis

Simona Halep tur liber la debutul turneului de la Miami

simSimona Halep (foto), locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu Johanna Larsson, locul 79 WTA, sau cu o jucătoare venită din calificări, în turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, în care fostul lider WTA este direct acceptată.
În turul al treilea, ea ar putea juca din nou împotriva ucrainencei Lesia Ţurenko, locul 28 WTA şi cap de serie numărul 28, în optimi ar putea da piept cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 14, în sferturi cu americanca Serena Williams, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, sau cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 6, iar în semifinale cu americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, sau cu belgianca Elise Mertens, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 16, sau cu elveţianca Belinda Bencic, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 23, sau cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5.

Mihale Buzărnescu, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, este şi ea acceptată direct în turul al doilea, în care va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Alize Cornet (Franţa), locul 53 WTA, şi Vera Lapko (Belaus), locul 64 WTA.

Irina Begu, locul 70 WTA, va juca din nou în primul tur cu noua câştigătoare a turneului de la Indian Wells, Bianca Andreescu, locul 24. Ele s-au întâlnit şi în primul tur al competiţiei californiene, când sportiva canadiană de origine română s-a impus cu 6-7 (3), 6-3, 6-3.

About Author