Venit sa oficieze in Bihor, dupa o serie de incidente pe unde a mai arbitrat!!!

arbitruLa o simplă căutare a incidentelor petrecute pe terenul de fotbal pe google, se poate constata că numele unui arbitru cu probleme apare mereu. Și nu e unul oarecare, ci unul venit parcă cu dedicație în județul Bihor pentru a împății legea după bunul plac. Ei până la urmă, nu e chiar așa…

Fără a-i face reclamă, Laurenţiu Ciuchiţă este ținut în brațe în Bihor, de cine știe cine. Altfel nu se explică cum de a fost primit să arbitreze pe terenurile județului Bihor după o serie de incidente!!! O serie de arbitrii au plecat la Satu Mare din greșeală lor, acum o parte s-au întors. Dacă vorbim de noii veniți, vorbim de un personaj, care atrage ca și un magnetincidentele.

Greşeli inevitabile

Ca arbitru, spune el, mai greşeşte, însă consideră că este inevitabil. „Sunt greşeli inerente, o lucrare de la margine, o lovitură de la poartă. Important este să nu o faci mereu şi decizia ta să nu conteze în scorul final. În fiecare meci, decizia unui arbitru mulţumeşte o echipă şi o defavorizează pe alta“, mai spune el.
Tânărul arbitru a avut parte şi de momente neplăcute în timpul jocului.

„În urmă cu un an şi jumătate, un jucător a fost faultat. El fiind pe jos şi primind îngrijiri medicale nu a văzut când i-am dat avertisment celui care l-a faultat. S-a ridicat de jos, m-a înjurat, am aplicat regulamentul şi l-am eliminat, după care m-a lovit cu pumnul în faţă“, îşi aminteşte arbitrul.
Arbitru bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a 4-a

Arbitrul constănţean a fost bătut cu pumnii şi picioarele la un meci din Liga a a 4-a, între Aurora 23 August şi CSO Ovidiu, partidă disputată la Mangalia.
O nouă agresiune îndreptată împotriva unui arbitru a avut loc în fotbalul constănţean. Incidentele violente s-au petrecut ieri, la Pietreni, unde s-a desfăşurat meciul Marmura Deleni – Speranţa Nisipari, contând pentru etapa a 23-a a Ligii a V-a, Seria Sud.

Arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă acuză că a fost bătut după încheierea partidei, scorul final fiind 5-1 pentru oaspeţi, într-un meci în care centralul a acordat trei cartonaşe roşii pentru gazde.

„În timpul meciului, nu am avut nicio problemă cu oaspeţii. După ce am fluierat finalul, am fost înconjurat de doi jucători de la Marmura, care şi-au dat jos tricourile, ca să nu le văd numerele, şi de doi spectatori aflaţi în stare de ebrietate. Am fugit spre maşină, unde erau prietena mea şi copilul acesteia, dar am fost ajuns din urmă.

Ce vină i-au găsit fotbaliştii agresori
Un arbitru a fost bătut cu bestialitate în Liga a 4-a Ilfov. Victima același venit cu pluta, și a ajuns la spital după ce a fost făcut sac de box în timpul unui meci disputat duminică, la Pasărea, între echipele ACSO Pantelimon și AS Viitorul Petrachioaia.

Iubitorii de fotbal din Aninoasa nu vor să mai audă vreodată de arbitrul Laurențiu Chiuchiță. Fanii divizionarei C dâmbovițene își doresc ca “fluierașul” ilfovean să nu mai arbitreze vreodată echipa antrenată de Cristian Bălașa după ce și-a bătut joc de ea în disputa cu Viitorul Domnești.
Totuşi, există şi voci care susţin că eşecul băieţilor lui Cristian Bălaşa a fost cauzat în principal de prestaţia ciudată a centralului partidei de sâmbătă, ilfoveanul.

Ştiinţa Poarta Albă a refuzat să joace cu arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă la centru
Meciul de seniori Ştiinţa Poarta Albă – Unirea Topraisar nu s-a disputat şi va fi omologat cu scorul de 0-3.

Echipa gazdă a refuzat să joace, nemulţumită de prezenţa la centru a arbitrului constănțean, pe care-l recuzase. surse: infovsport.ro, adevărul.ro, realitateatv.ro, ziuaconstanta.ro, infoialomita.ro

About Author