Categories Fotbal

Se joaca tare, se joaca cu gandul la calificare!!!

fotLa oră de Champions League, Campionatul de Minifotbal al Bihorului a programat prima etapă din play off. Pe trei terenuri, s-au disputat, simulat, partidele primei etape. O etapă fără surprize dar cu jocuri antrenate pe teren fiind prezente cele mai bune echipe bihorene. Fugarele Bad Boys și FCSB Beiuș și-au câștigat partidele în vreme ce AEK Oradea a urcat pe locul 3.

AEK Oradea – Inter 2-1 (1-0) (Călugăreanu 2, Isac 46/Sebi Zadori 50)

Capul de afiș l-a reprezentat duelul etern dintre AEK Oradea și Inter Oradea, un meci strâns în care tripleta de națională Burciu – Isac – Călugăreanu a conlucrat perfect pentru golul celui din urmă, căzut în minutul 2. Inter a fost agresivă, a arătat forță și a pus destule probleme ”dream-team-ulu” creat de Spiros Baltsavias. Fundașii centrali Răzvan Pocian și Florin Lazăr împreună c Vlad Ghețe au avut mult de lucru cu trupa lui Adi Moisa. Abia pe final de meci, după o fază creată de Șumălan, a venit golul izbăvitor semnat de Paul Isac, din apropiere, cu un șut pe ”scurtul” lui Fildan. Golul din prelungiri semnat de Sebi Zadori a animat ultimele secunde. Inter a dovedit multă forță în fața campioanei.

FCSB Beiuș – Liberty 4-1 (2-0) (Trip 7, 14, 43, Gavriș 39/Grozav 49)

Mădălin Trip a fost exponențial în victoria obținută de trupa lui Cristi Marcu. A deschis scorul direct din corner, apoi a mărit avantajul cu un șut imparabil iar beiușenii intrau la pauză cu 2-0. ”Etoo” Gavriș a făcut 3-0 pentru ca Trip să marcheze ușor, dintr-un metru și să semneze ”tripla”. Golul lui Sammy Grozav, deviat cu fața de Marinel Rus a consemnat golul de onoare al lui Liberty dar pentru gruparea lui Neluțu Maticaș era prea târziu. Beiușenii nu au putut utiliza doi jucători de primul cinci, pe Paul Mihuța și Alex Turle, ultimul accidentat, destul de serios la genunchi, la un antrenament. Probabil că altfel arăta și Liberty cu Claudiu Codoban (Universitatea Craiova) și Vasile Pop (Luceafărul).

Bad Boys – Tiki Taka 4-1 (2-0) (Emad 5, Todea 17, 45, Szeles 43/Moisi 41)

Golul lui Emad a venit repede și la timp pentru Bad Boys după care Lucian Todea și-a pus ”stângul” în funcțiune reușind dubla. Tiki Taka a sperat când a venit la un gol de lider, cu reușita lui Moisi pentru la 2-1 dar Szeles a risipit emoțiile spre liniștea tandemului conducător: Rădeanu – Olteanu. Un meci în care Cosmin Verdeș a apărat tot ce se putea iar ”metronomul” Fărcuța nu a intrat pe teren.

CLASAMENT

LOC ECHIPA MJ MC ME MP VP IP GM GP PCT
1 Bad Boys 1 1 0 0 0 0 4 1 25
2 FCSB Beiuș 1 1 0 0 0 0 4 1 23
3 AEK Oradea 1 1 0 0 0 0 2 1 21
4 Inter 1 0 0 1 0 0 1 2 18
5 CF Liberty 1 0 0 1 0 0 1 4 15
6 Tiki Taka 1 0 0 1 0 0 1 4 12

Etapa 2 miercuri 17 aprilie

AEK Oradea – Tiki Taka

Lliberty – Inter

FCSB Beiuș – Bad Boys

Etapa 3 miercuri 24 aprilie

Tiki Taka – FCSB Beiuș

Bad Boys – Inter

AEK Oradea – Liberty

Etapa 4

Tiki Taka – Liberty

AEK – Bad Boys

FCSB Beiuș – Inter

Etapa 5

Inter – Tiki Taka

AEK Oradea – FCSB Beiuș

Bad Boys – Liberty

About Author