Categories Baschet

Serban Sere crede in sansele de reusita ale CSM-ului

serbanÎn cursul zilei de miercuri 17 aprilie, CSM U Oradea campioana în exercițiu la baschet masculin va avea din nou o misiune dificilă. La Cluj-Napoca, în cea mai modesrnă sală din România, U BT din localitate va juca în semifinale secundă cu orădenii în Final Four-ul, Cupei României.

Cu tot respectul pentru clujeni, care sunt organizatori și care nu concep să nu câștige, șansele la prima vedere sunt împărțite 50-50. Acum orice detaliu, chiar și forma de moment a unui singur jucător poate decide învingătoarea. În niciun caz nu va fi un meci spectaculos ci mai degrabă unul tacticizat iar apărarea mai eficientă va avea câștig de cauză.

Șerban Sere (foto) președintele CSM-ului din Oradea, fost campioan național ca jucător era echilibrat și extrem de sincer înainte de joc: ”Cred că echipa care va câștiga acestă semifinală, va câștiga și trofeul. Noi suntem extrem de motivați și foarte bine pregătiți, avem tot lotul la dispoziție, iar cea mai mare problemă a antrenorului este alegerea jucătorului străin care nu va face parte din lot. Suntem în fața unor noi meciuri istorice, sper să avem câștig de cayză, deși jucăm pe teren unui rivale la titlul și la Cupă. La ora asta avem cea mai bună echipă sau pot spune cea mai în formă garnitură. Avem capacitatea de a ne impune, sunt bucuros că vom avea și noi fanii noștrii la sală și ne dorim să sărbătorim un nou trofeu”. În cealaltă semifinală s evor întâlni de la ora 17,00 Dinamo și CSU Sibiu. Celălalt joc, U BT Cluj – CSM U Oradea va începe la ora 19,30 ambele jocuri fiind transmise pe Digisport.

About Author