Categories Tenis

Primul meci, primul succes. Felicitari Simona Halep!!!

simoVICTORIE! 🔥🔥🔥

După performanţa fantastică în faţa Cehiei, la Ostrava, România încearcă să rescrie istoria tenisului în Fed Cup.

🎾Simona Halep câștigă primul meci din acest duel, învingând-o pe Kristina Mladenovic cu scorul 6-3: 6-1.

În primele patru game-uri ale partidei s-a mers cu serviciul, deși fiecare dintre ele au fost foarte echilibrate. De fiecare data pe propriul serviciu, franțuzoaica a revenit de la 0-40 și a reușit să câstige game-ul. Prima care a spart serviciul adversarei a fost Simona în game-ul al 5-lea. Din păcate, Mladenovic a făcut re-break-ul în game-ul imediat următor. Game-ul al 7-lea a fost cel mai lung și cel mai disputat din primul set. Simona, împinsă de la spate de aproximativ 1000 de români, ce au creat o atmosferă fantastică și i-au ținut la respect pe francezi la ei acasă, a izbutit după 10 minute intense de luptă să facă un nou break.

De data aceasta a reușit să confirme break-ul cu serviciul și să pună pentru prima oară în meci 2 game-uri peste adversară. Mai mult, sportiva noastră face un nou break și închide setul 6-3.

În cel de al doilea set doar în primele două game-uri s-a mers cu serviciul. Mai apoi, românca a pus stâpănire complet pe partidă și nu a mai cedat niciun game până la finalul partidei. A servit aproape perfect, iar la retur, deși au fost game-uri disputate, Halep a reușit să le adjudec. Astfel setul doi s-a încheiat cu 6-1.

Simona Halep o învinge pe Kristina Mladenovic, 6-3, 6-1 într-o oră și 40 de minute. De remarcat, jocul foarte bun la retur la jucătoarei din Constanța, care la fiecare game de retur a avut minge de break. Astfel, România conduce cu 1-0 după prima partidă.

Urmează meciul doi, dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu, care va începe în jurul orei 18.

About Author