Categories Alte sporturi

Asta e respectul lui Tiriac pentru un ministru si un presedinte

tirianMinistrul tineretului și sportului, Bogdan Matei, s-a întâlnit cu Ion Țiriac și cu președintele FRT, George Cosac, cei trei având o discuție despre situația tenisului românesc și despre importanța revenirii FRT la o situație juridică statutară normală, care să poată permite finanțarea de la MTS. Ceea ce a uitat să se precizeze, faptul că Ion Țiriac i-a luat la pret de matineu pe cei doi, după modul în care se îmbracă la o astfel de întâlnire. Halal respect…

După discuțiile cu Ion Țiriac și cu George Cosac, ministrul Matei Bogdan face apel la membrii asociați să participe la Adunarea Generală din 12 aprilie și să contribuie astfel decisiv la deblocarea situației juridice a FRT.

“Atât eu, cât și colegii mei din MTS, ne dorim rezolvarea și clarificarea situației federației, pentru că este păcat ca un sport atât de important să nu aibă finanțare, iar sportivii să sufere din cauza acestei piedici. Facem cu toții eforturi și toate demersurile legale pentru depășirea acestei situații dificile pentru tenisul românesc și sper ca sportul alb să revină cât mai curând la condițiile normale de desfășurare a activității”, a spus ministrul Bogdan Matei.
“Federația Română de Tenis are nevoie de unitate, acum mai mult decât oricând. FRT, împreună cu MTS, trebuie să asigure dezvoltarea tenisului românesc, iar pentru aceasta avem nevoie de implicarea financiară a statului român pentru susținerea programelor destinate copiilor, juniorilor, seniorilor, celor de la wheelchair tennis și cluburilor care organizează competiții”, spune și președintele George Cosac.

About Author