Categories Volei

CSU Oradea va juca primul meci la Turneul de promovare

voleiS-au stabilit meciurile de la turneul de promovare în prima ligă feminină de volei

FC Argeș a ajuns astăzi la Tg. Mureș, acolo unde de vineri până duminică se va disputa turneul de calificare în Divizia A1 la volei feminin. Echipa piteșteană a efectuat un prim antrenament, înaintea ședinței tehnice, cea care a decis ordinea meciurilor în cele trei zile de turneu:

Vineri, 5 aprilie
16:00 – CSU Oradea – FC Argeș
18:00 – CSM Tg. Mureș – CSM Lugoj

Sâmbătă, 6 aprilie
16:00 – CSM Lugoj – FC Argeș
18:00 – CSM Tg. Mureș – CSU Oradea

Duminică, 7 aprilie
12:30 – CSU Oradea – CSM Lugoj
14:30 – CSM Tg. Mureș – FC Argeș

După cele trei zile de concurs, se va întocmi un clasament, iar primele două clasate vor promova automat în Divizia A1, alături de alte două formații care vor proveni de la turneul de calificare al echipelor din Seria A2 Est. Așadar, nu mai puțin de patru grupări din A2 vor evolua în prima ligă a voleiului feminin, și nu doar două, așa cum fusese stabilit la începutul sezonului. O șansă uriașă pentru echipa antrenată de Cristina Zanfir și Roxana Davidescu, care are nevoie de minim două victorii. Vă reamintim că FC Argeș Volei a terminat sezonul regulat pe locul secund al seriei A2 Vest, după CSM Tg. Mureș și înaintea celorlalte două formații calificate, CSU Oradea și CSM Lugoj.

Rezultatele înregistrate de FC Argeș Volei cu contracandidatele la promovare au fost următoarele:
– cu CSM Tg. Mureș: 0-3 și 0-3
– cu CSU Oradea: 0-3 și 3-0
– cu CSM Lugoj: 3-0 și 3-0.

Cum v-am anunțat și aici, fotografii și informații de la acest turneul final puteți găsi doar pe siteul nostru, Argeş Sport urmând să aibă trimis special la confruntările ce ar putea readuce voleiul feminin piteștean în prima divizie a țării !

About Author