Categories Volei

Desi foarte tinere, fetele de la Super Volei Oradea in grupele finale

voleiAu fost stabilite grupele finale 2 și în campionatul feminin de minivolei.
Partidele vor avea loc în zilele de 19-20 aprilie, iar gazdele celor două grupe semifinale 2 vor fi Târgoviște și Blaj. Se vor califica la turneul final câștigătoarele seriilor.

Cu biletele deja obținute pentru turneul final sunt echipele CSS 2 București, CSM București, Dinamo, Juvenil Brașov, Super Volei Oradea, în calitate de câștigătoare de grupe, și CSS Lugoj, ca formația cu cel mai bun punctaj dintre echipele de pe locul 2. Acest lucru a fost posibil deoarece în două grupe semifinale 1 învingătoare au fost reprezentante ale aceluiași club, CSM București, iar regulamentul nu permite decât o singură formație de la o grupare în turneul final.

Oricum, Lugojul merita din plin să se califice, deoarece a terminat pe locul 2 în grupă deși câștigase toate partidele. Acest lucru a fost posibil din cauza regulamentului, care nu ține cont de victorii în departajarea echipelor, ci de puncte, de raportul seturilor și așa mai departe. Din fericire, nedreptatea a fost reparată de rezultatele din celelelate grupe.

About Author