Categories Fotbal

Fiorentina a ramas fara antrenorul principal!!!

pioliStefano Pioli (53 de ani) a demisionat, marți, din funcția de antrenor al clubului italian Fiorentina. Decizia acestuia vine după opt meciuri consecutive ale echipei sale în care nu a înregistrat nicio victorie, potrivit Mediafax.

Antrenorul italian și-a explicat decizia de a demisiona printr-o scrisoare postată pe site-ul oficial al clubului: „Am garantat întotdeauna profesionalism, respect și angajament în tot ceea ce am făcut. Cu greu mă văd nevoit să demisionez, deoarece calitățile mele profesionale și umane au fost puse la îndoială”, a declarat Pioli.

Stefano Pioli a fost instalat pe banca Fiorentinei în vara anului 2017 și l-a avut sub comanda sa, timp de șase luni, pe Ianis Hagi. Mijlocașul român nu a primit niciun minut din partea tehnicianului italian, iar în ianuarie 2018 s-a întors la echipa tatălui său, Viitorul.

În sezonul trecut, Fiorentina a încheiat sezonul din Serie A pe locul opt, iar în prezent se află pe a zecea poziție, având opt meciuri consecutive fără victorie, șapte în campionat și unul în Cupa Italiei, unde a remizat cu Atalanta, scor 3-3, în turul semifinalelor.

Asistentul lui Pioli, Giancomo Murelli a condus antrenamentul de marți al Fiorentinei, iar presa din Italia scrie că Eusebio Di Francesco, fostul antrenor de la AS Roma, este favorit să preia clubul viola.

About Author