Categories Baschet

Incalzirea din nou cu Pitesti. Obiectivul: un nou titlul national

CSM CSU Oradea și-a descoperit adversarul în primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Similar sezonului anterior, formația roș-albastră se va confrunta cu BCM U FC Argeș Pitești în sferturile de finală ale competiției.

Acest lucru a devenit certitudine în cursul zilei de luni (01.04), atunci când formația din Pitești a fost învinsă în deplasare de SCM Timișoara. Rezultatul final al partidei a fost de 100-84. Ca urmare, indiferent ce se întâmplă în etapa a 10-a din Grupa Roșie, ultima a sezonului regulat, în cadrul căreia se vor duela tocmai BCM U FC Argeș Pitești și CSM CSU Oradea, poziția în clasament a celor două echipe nu se va mai modifica.

CSM CSU Oradea va încheia sezonul regulat pe locul al 3-lea, iar BCM U FC Argeș Pitești se va clasa pe locul al 6-lea. Ambele echipe au obținut aceeași clasare la capătul sezonului regulat în precedenta ediție de campionat. Reamintim că în urmă cu un an, CSM CSU Oradea a revenit de la 0-1 în seria cu BCM U FC Argeș Pitești pentru a se califica în semifinalele LNBM.

Playoff-ul este programat să demareze în jurul datei de 24 aprilie anul curent. Se va juca pe sistemul cel mai bun din cinci partide, CSM CSU Oradea bucurându-se de avantajul terenului propriu. Acest lucru înseamnă că roș-albaștrii vor găzdui Meciurile 1 și 2, respectiv eventualul joc decisiv. În schimb, la Pitești va avea loc Meciul 3, respectiv eventualul Meci 4.

Până la startul playoff-ului, după ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, CSM CSU Oradea va participa la Final Four-ul Cupei României. Acesta se va desfășura la Cluj-Napoca, în perioada 17-18 aprilie anul curent. În semifinale, programate a se desfășura în ziua inaugurală a turneului, roș-albaștrii se duelează cu U-BT Cluj-Napoca.

About Author

1 comment

virag says:

Mult succes in ambele competitii!

Comments are closed.