Categories Fotbal

Momente unice in cariera lui Razvan Lucescu!!!

paokRazvan Lucescu (50 ani) si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa.

Razvan Lucescu (foto): Traiesc cel mai frumos moment din viata meaCu o etapa inainte de finalul sezonului din Grecia, PAOK Salonic s-a incoronat campioana, dupa 5-0 cu Levadiakos. PAOK are 77 de puncte si nu o mai poate fi depasita de rivala Olympiakos (72 de puncte).

“Nu e doar cel mai frumos moment al carierei mele, e cel mai frumos moment din viata mea! Atmosfera este una incredibila si asa a fost tot anul.Traim niste momente fantastice. A fost ceva deosebit tot sezonul, nu doar la acest ultim meci. Am trecut prin multe, am tras tare dar munca noastra a fost rasplatita. A fost o munca extraordinara a jucatorilor” a declarat Razvan Lucescu. “Sunt aici acum, dar in acelasi timp mi-as dori sa fiu singur undeva intr-o camera intunecata si sa-mi opresc putin mintea. Cu un pahar de vin in mana, singur, departe de toate aceste ganduri” a mai spus Razvan Lucescu la finalul intalnirii, conform presei din Grecia. PAOK a castigat campionatul Greciei pentru prima data dupa 1985 (34 de ani). Echipa din Salonic se afla la al treilea titlu de campioana, dupa cele obtinute in 1976 si in 1985. Pentru Razvan Lucescu este primul titlu de campion obtinut ca antrenor. Ca jucator, el a castigat campionatul Romaniei cu Rapid, in 2003. La PAOK, tehnicianul roman a castigat al doilea trofeu, dupa Cupa Greciei in 2018. Razvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic din anul 2017.

About Author