Categories Alte sporturi

Prima miscare interesanta a Consiliului Judetean Bihor in sport!!!

fotoConsiliul Județean Bihor va cofinanța prin Agenția de Dezvoltare Durabilă construirea unui complex sportiv în Pădurea Neagră.

Acesta va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiuni de 20x40m pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60x90m. Piscina veche va fi complet reabilitată și modernizată. În cadrul complexului va funcționa, de asemenea, o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M). La parterul pensiunii vor fi amenajate, cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă, 21 camere cu 2 și 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

În prezent proiectul se află în faza de realizare a SF-ului. Termenul limită de predare este 29 aprilie. Pe urmă se va încărca pe SICAP documentația pentru etapa de proiectare și execuție. Investiția va presupune o cofinanțare de aproximativ 5.100.000 lei. Aceasta este contribuția, prin ADD, pentru construirea unui bazin de dimensiuni semiolimpice, adică lățime de 12.5 metri, lungime 25 metri și adâncimea de 160 centimetri”, anunță conducerea ADD Bihor. Consiliul Local Aleșd va asigura diferența de fonduri necesară realizării lucrărilor, ce includ și amenajări exterioare: parcare, alei, împrejmuire.

About Author