Primul meci, primul succes. Felicitari Simona Halep!!!

0
Posted April 20, 2019 by Lucian Popa in Tenis

simoVICTORIE! 🔥🔥🔥

După performanţa fantastică în faţa Cehiei, la Ostrava, România încearcă să rescrie istoria tenisului în Fed Cup.

🎾Simona Halep câștigă primul meci din acest duel, învingând-o pe Kristina Mladenovic cu scorul 6-3: 6-1.

În primele patru game-uri ale partidei s-a mers cu serviciul, deși fiecare dintre ele au fost foarte echilibrate. De fiecare data pe propriul serviciu, franțuzoaica a revenit de la 0-40 și a reușit să câstige game-ul. Prima care a spart serviciul adversarei a fost Simona în game-ul al 5-lea. Din păcate, Mladenovic a făcut re-break-ul în game-ul imediat următor. Game-ul al 7-lea a fost cel mai lung și cel mai disputat din primul set. Simona, împinsă de la spate de aproximativ 1000 de români, ce au creat o atmosferă fantastică și i-au ținut la respect pe francezi la ei acasă, a izbutit după 10 minute intense de luptă să facă un nou break.

De data aceasta a reușit să confirme break-ul cu serviciul și să pună pentru prima oară în meci 2 game-uri peste adversară. Mai mult, sportiva noastră face un nou break și închide setul 6-3.

În cel de al doilea set doar în primele două game-uri s-a mers cu serviciul. Mai apoi, românca a pus stâpănire complet pe partidă și nu a mai cedat niciun game până la finalul partidei. A servit aproape perfect, iar la retur, deși au fost game-uri disputate, Halep a reușit să le adjudec. Astfel setul doi s-a încheiat cu 6-1.

Simona Halep o învinge pe Kristina Mladenovic, 6-3, 6-1 într-o oră și 40 de minute. De remarcat, jocul foarte bun la retur la jucătoarei din Constanța, care la fiecare game de retur a avut minge de break. Astfel, România conduce cu 1-0 după prima partidă.

Urmează meciul doi, dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu, care va începe în jurul orei 18.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)