Categories Fotbal

Regula cu un singur jucator U 21 pe teren, respinsa

logo_frfComitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 16 aprilie 2019, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Gino Iorgulescu lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 3 din 28.03.2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca următoarele persoane să facă parte din comisiile UEFA astfel (cu mențiunea că persoanele nominalizate nu și-au exprimat votul cu privire la propria persoană)
Răzvan Burleanu – Comisia de Marketing, Radu Vișan – Comisia pentru Asociații Naționale, Mihai Stoichiță – Comisia de Fotbal, Adrian Stângaciu – Comisia Juridică, Ciprian Paraschiv – Comisia de Fotbal în Sală și de Fotbal pe Plajă; Ion Geolgău – Comisia de Asistență Tehnică.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costul de cazare și masă pentru jocul oficial al echipei naționale de seniori contra Maltei.

– Aprobă costurile cantonamentului echipei naționale U21, ce se va desfășura în vederea pregătirii participării la turneul final EURO 2019.

– Respinge cu majoritate de voturi (3 abțineri) propunerea U Craiova 1948 Club Sportiv SA cu privire la modificarea regulii U21 astfel cum va fi aceasta aplicabilă începând cu sezonul 2019/2020.

– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului Olimpia Cluj în Asociația Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj.

– Aprobă cu unanimitate de voturi datele de desfășurare a jocurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1, astfel:
Tur – 8 iunie 2019
Retur – 12 iunie 2019

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal cu amendamentele discutate, urmând a fi publicat pe site-ul oficial al FRF începând de luni, 22 aprilie 2019, timp de 15 zile, pentru dezbatere publică. Intrarea în vigoare a RSTJF va fi 1 iulie 2019.

About Author