Categories Tenis

Romancele Irina Bara si Gabriela Ruse, merg mai departe la WTA Bogota

irinaIrina Bara și Gabriela Ruse s-au calificat în sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Bogota, după ce au trecut de Laura Pigossi (Brazilia) și Renata Zarazua (Mexic). Româncele au avut nevoie de o oră și șapte minute pentru a câștiga cu 6-4, 6-4.

În turul următor, Irina (foto) și Gabriela vor da peste echipa americană formată din Hayley Carter și Ena Shibahara. Cele două au trecut în prima rundă de perechea favorită numărul 3, Alexa Guarachi/Desirae Krawczyk (Chile/SUA), scor 6-3, 3-6, 10-8.

Tot în sferturi la dublu, Ana Bogdan și Sachia Vickery (România/SUA) se vor duela cu echipa cap de serie numărul 4, Monique Adamczak/Jessica Moore (Australia), care cu patru zile în urmă trecea în semifinalele competiției de la Monterrey de Ana Bogdan și Gabriela Ruse.

Premiul pentru calificarea în sferturi este de 1.820 de dolari și 60 de puncte în clasamentul WTA de dublu.

Turneul de la Bogota (Columbia) este dotat cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari și face parte din categoria ”International”. Se dispută în perioada 8-14 aprilie 2019. Directorul turneului este Jhan Fontalvo, iar disputele au loc pe zgură. Ediția din 2018 a fost câștigată de Anna Karolina Schmiedlova.

About Author