Categories Tenis

Steianca Irina Bara, in fata unui noi performante notabile

irinaIrina Bara (foto) a urcat pe tabloul principal al turneului WTA de la Bogota, Columbia, dotat cu premii totale in valoare de 250.000 de dolari.

Irina Bara, aflata pe locul 170 in clasamentul mondial, a invins-o in turul decisiv al calificarilor, cu 3-6^6-2^6-3, pe bulgaroaica Elitsa Kostova, numarul 227 WTA. In setul al doilea, romanca a revenit dupa ce bulgaroaica a avut break in fata, reusind sa castige de trei ori consecutiv pe serviciul acesteia. Irina a incheiat meciul cu o serie de cinci game-uri castigate la rand, dupa ce fusese condusa cu 3-1 in decisiv.

Bara o va intalni in primul tur pe slovena Dalila Jakupovic, numarul 90 WTA, cu care nu s-a mai duelat pana acum. Irina joaca si la dublu, avand-o partenera pe Gabriela Ruse. Ele vor juca in primul tur contra dublului format din brazilianca Laura Pigossi si mexicanca Renata Zarazua.

Pe tabloul principal de la Bogota se afla si Ana Bogdan (124 WTA), ea urmand s-o intalneaca in prima runda pe frantuzoaica Chloe Paquet (217 WTA). Ana joaca la dublu alaturi de americanca Sachia Vickery si in primul tur le vor avea adversare pe kazaha Anna Danilina si rusoaica Yana Sizikova.

Turneul de la Bogota va fi transmis de Digi Sport.

About Author