Categories Tenis

Mihaela Buzarnescu calificata in turul secund la Roma

mikkiMihaela Buzarnescu a obtinut prima victorie pe tabloul principal al turneului WTA de la Roma, Italia, la care participa doar pentru a doua oara.

Mihaela Buzarnescu, a 29-a in clasamentul WTA, a trecut in primul tur, cu 6-2^5-4, de letona Jelena Ostapenko, numarul 27 mondial. Romanca a inceput excelent partida, cu patru game-uri castigate consecutiv, si a luat primul set fara emotii. Ea si-a pierdut prima serviciul in actul urmator, dar a reusit imediat re-break-ul. In game-ul al zecelea, dupa ce s-a disputat primul punct, Ostapenko a abandonat.

Mihaela o va avea adversara in turul al doilea pe germanca Julia Goerges, numarul 18 mondial. O singura data s-au duelat in circuitul WTA, anul trecut, la Doha, castig de cauza avand jucatoarea din Germania.

Irina Begu, ajunsa pe tabloul principal de la Roma dupa ce a trecut de calificari, a fost invinsa in turul intai, scor 2-6^6-7(5), de rusoaica Daria Kasatkina, numarul 21 WTA. Romanca a castigat doua din primele trei game-uri ale meciului, dar apoi le-a pierdut pe urmatoarele cinci. Ea a pierdut si actul urmator, la tie-break, desi a condus cu 5-2 la game-uri si a avut trei mingi de set.

Raluca Olaru si croata Darija Jurak au fost invinse, in primul tur al probei de dublu, cu 6-3^0-6^5-10, de taiwanezele Hao-Ching Chan si Latisha Chan, favoritele numarul 7.

About Author