Categories Alte sporturi

COSR are un nou sponsor oficial

comitetComitetul Olimpic și Sportiv Român a primit energie în Familia Olimpică!

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a lansat oficial parteneriatul cu compania românească din domeniul furnizării energiei electrice, Electrica Furnizare, parte a grupului Electrica.

Președintele Mihai Covaliu a parafat contractul cu doamna Corina Popescu, director general Electrica și domnul Mircea Pătrășcoiu, director general Electrica Furnizare. La eveniment au fost prezenți Horia Tecău, vicecampion olimpic la tenis și Robert Glință, primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. În semn de bun venit în Familia Olimpică, cei doi le-au oferit partenerilor câte un tricou Team România. Campioni și medaliați olimpici au asistat la eveniment: Elisabeta Lipă, Georgeta Andrunache, Viorica Susanu Chermeș, Doina Melinte, Cătălina Ponor, Alina Dumitru, Ionela Târlea.

“Urez și eu bun-venit în Familia Olimpică noului partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român și îi mulțumesc pentru susținere. Pentru noi, sportivii, contează enorm să avem acest sprijin din partea Forului Olimpic prin specialisti care ne pot ajuta să ajungem la un nivel maxim la Jocurile Olimpice”. Horia Tecău

About Author