Categories Fotbal

Cupa Old Boys Oradea, sambata pe Stadionul Municipal

rsz_fotÎn cursul zilei de sâmbătă 25 mai, pe Stadionul Municipal din Oradea, gazda tuturor amintirilor plcută din istoria echipai fanion și anume FC Bihor, va avea loc prima ediție a Cupei Old Boys la fotbal.

Întrecerea este organizată de Asociația Old Boys Oradea în colaborarea cu CSM Oradea, și se adresează foștilor jucători trecuți de prima tinerețe.

La start și-au anunțat prezența opt echipe și anume Old Boys Oradea Martechim Oradea, Olimpia Salonta, Diego Sky Salonta, Crișul Aleșd, Foresta Tileagd, DRSE Derecske și SE Berettyóújfalu.

Vor fi alcătuite două grupe a câte patru formații, jucându-se după sistemul fiecare cu fiecare. Meciurile se vor juca pe lățimea terenului 6+1, durata unui meci fiind de 20 minute.

Primele patru formații în clasamentul final vor fi premiate cu diplome și cupe, asigurate cu ajutorul celor de la Asociația Județeană de Fotbal Bihor și Direcția Judetană pentru Sport și Tineret Bihor.

În calitate de invitat special se va afla Ioan Zare, fostul internațional orădean prezent cu echipa națională la Campionatul European din Franța 1984.

El a jucat atunci 45 de minute contra Republicii Federale Germania, Nelu Zare urmând a fi premiat la 35 de ani de la acea minunată performanță.

Reamintim că în 1984, s-au calificat doar opt naționale la turneul final, printre care și România cu Mircea Lucescu pe banca tehnică!!!

About Author