Categories Fotbal

Jurgen Klopp: ”Nu poti fi sigur de nimic”

jurTehnicianul Jurgen Klopp a declarat, marţi seară, că Liverpool a reuşit o performanţă incredibilă, după ce a învins cu scorul de 4-0 echipa FC Barcelona şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor.
„Jucătorii au făcut tot ce aveau de făcut. Nu poţi fi sigur de nimic înainte de un meci. De 19 ani sunt antrenor şi nu îmi amintesc un astfel de meci. Performanţa aceasta este rodul unui melanj între jucători excepţionali, un club magnific şi suporteri care creează o atmosferă specială. Jucăm pentru aceste momente, este incredibil, emoţionant. Pentru asta munceşti întreaga carieră, pentru astfel de momente speciale. Nu deseori reuşeşti aşa ceva, este special”, a declarat Klopp după meci.

Liverpool a întors scoul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, „cormoranii” au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi ‘7, ’79, Wijnaldum ’54, ’56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

About Author