Categories Fotbal

Sangele apa nu se face!!! Sumudica: ”Pentru mine, Rapid a murit”

sumudicaTehnicianul Marius Şumudică a declarat, la revenirea în ţară din Arabia Saudită, că pentru el “Rapidul a murit”, deoarece cei de acolo “şi-au bătut joc” de fiul său.
„Rapidul ăsta nu este Rapidul la care am jucat eu. Pentru mine, Rapidul de acum îl respect, îl iubesc, este echipa mea de suflet, dar nu simt acelaşi lucru ca pentru Rapidul când jucam eu şi când îl antrenam eu. Ar trebui să îi întrebaţi pe cei de acolo cum s-au comportat cu băiatul meu, care la 21 de ani s-a lăsat de fotbal şi a intrat în depresie datorită celor de la Rapid care în loc să-l respecte pe Şumudică pentru ce a făcut Şumudică pentru Rapid, şi-au bătut joc de copilul meu. Iar eu nu o să uit niciodată lucrul ăsta şi nu o să îi uit pe cei care au făcut lucrul ăsta”, a spus Marius Şumudică (foto).

El a menţionat că pentru el Rapidul există acum doar pentru suporteri. “Nu poţi să cataloghezi un jucător, băiatul meu era la Astra, dăduse în Divizia C peste zece goluri, care era mult peste Divizia D, Pancu iese la televizor şi spune că dacă băiatul meu ar fi venit la Rapid ar fi marcat peste 30 de goluri, iar nu ştiu cine de acolo, că nu vreau să le pronunţ numele, mi-e şi scârbă să le pronunţ numele… la ceea ce am făcut eu pentru Rapid şi la cât am fost eu înjurat în toată ţara asta pentru Rapid, pentru mine, în momentul de faţă, Rapidul există doar pentru suporteri. Dar pentru ceea ce se întâmplă la Rapid acum, pentru mine nu mai există. Rapidul a murit. Rapidul pentru mine a murit pentru ceea ce i-au făcut copilului meu, Rapidul a murit. Iubesc acest club, iubesc suporterii, sunt unul dintre ei, dar ce se întâmplă la Rapid… Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă”, a adăugat tehnicianul.

About Author