Categories Atletism

Au concurat cu brio la nationalele de atletism

alerCastigatori la Nationalele de Atletism! Primii invingatori ai sesiunii de vineri, s-au impus la saritura cu prajina Valentina Iulia Necoara de la Steaua, Norbert Zsolt Balasz la Juniori 3. Iasminne Draghici si Dacian Costea la Juniori 2. Gabriela Cornelia Andrei a castigat la aruncarea ciocanului la Juniori 3, categorie adjudecata de George Cristian Vitan. La Juniori 2 au castigat Corina Elena Pantea si Dragos Ionut Nicorici.

Castigatori la Nationalele de Atletism in a doua sesiune de vineri la alergare.
Andreea Nicoleta Neata a castigat la 1500 de metri in 4:50.25. Categoria Juniori 2. La juniori 3 s-a impus Claudia Ionela Costiuc in 4:58.48. Teodor Alexandru Marica s-a impus la 1500 de metri in 4:08.65 la Juniori 2. La juniori 3 a castigat Petru Robert Kore a avut cel mai bun timp: 4:25.11.

Robert Mihaita Simion a castigat la 110 metri garduri juniori 2. Iulia Dariana Grigoriu a fost cea mai rapida la acelasi nivel de varsta. La 90 de metri garduri juniori 3 s-a impus Lucian Iulian Simpetru. La 80 de metri garduri junioare 3 a castigat Alessia Christiana Ion. Maria Mihalache a castigat la 100 de metri junioare 2. Stefania Musuleta a castigat la junioare 3. Robert Florentin Ionita a fost cel mai rapid la juniori 2. Andrei Vlad Enache a castigat la juniori 3.

Andreea Alexandra Dinu a fost cea mai buna la 400 metri junioare 2. Andrada Sorina Gheata a fost invingatoare la junioare 3.

Adrian Marian Bondoc s-a impus la 400 metri juniori 2. Alberto Gabriel Dragomir a fost cel mai bun de la juniori 3.

Alexandra Draghicescu s-a impus la 2000 metri obstacole junioare 2. Mihai Robert Dumitru s-a impus la juniori 2.

La 1500 metri obstacole junioare 3 a castigat Aurelia Stefan Florescu. Dumitru Florin Gut a fost cel mai bun.

Castigatori la Nationalele de Atletism in a doua sesiune de vineri la stafete.
CSS Focsani a castigat la 4×100 de metri junioare 2. Au alergat Karina Anamaria Toader, Andreea Tanase, Alexia Cotoi si Corina Ilinoiu. La 4×100 metri junioare 3 au castigat Sorana Yotis Redes, Helga Nagy Keszler, Timea Diana Biro si Henrietta Mercedesz Demeter de la CSS Viitorul Cluj Napoca.

About Author