Categories Alte sporturi

Salba de medalii pentru karateka Mihuta Karina

thumbnailOrasul Italian Barletta a gazduit in acest an Open-ul Italiei , turneu clasa A, in organizarea clubului Fit sport, condus de vicepresedintele federatiei europene de Taekwon-do Master Ruggiero Lanotte.
Acest campionat a aliniat la start peste 250 de sportivi din Bosnia Hertegovina, Irlanda, Slovenia, Romania si Italia.

Țara noastra a fost reprezentata de sportiva Mihuta Karina si antrenorul Romeo Tulkos, respectiv de doamna Mucichescu Minerva care a facut parte din corpul de arbitraj.

Sportivii au putut concura la 2 probe: Tull (exercitii de forma) si lupta. Totodata sportivii au avut dreptul de a-si etala valoarea si in categoriile superioare de varste conform categoriei lor.
Sportiva clubului oradean King Do-Lions, Mihuta Karina cea care saptamana trecuta s-a intors de la Grand Prixuul Bosniei cu locul I la lupta si locul III la tull, de aceasta data a urcat de trei ori pe cea mai inalta treapta a podiumului ea obtinand 3 locuri I : locul I- tull copii 2-1gup; locul I – tull junioare 2-1 gup si tot locul I la lupta copii -14 ani/-55 kg.
“Sunt foarte mandru de prestatia Karinei. A avut meciuri grele , dar ma bucur nespus de mult ca si-a indeplinit obiectivele propuse. Este o sportiva de perspectiva care deja si-a spus cuvantul nu doar la competitiile nationale ci si la cele internationale. Saptamana aceasta sambata Karina impreuna cu alti colegi a ei, va participa la Cupa Colosseum din Baia Mare pe stil de semi-kempo, fiind ceva nou pentru ei, dar studiind bine regulamentul eu cred ca vom avea reusite si aici.” – Tulkos Romeo , antrenorul principal al echipei.

About Author