Categories Baschet

Cinci proaspat campioni nationali cu CSM U Oradea, convocati la lot

fomCinci jucători de la CSM CSU Oradea au primit convocări la loturile naționale ale României pentru acțiunile din vara anului 2019. Este vorba despre includerea în loturile lărgite ale loturilor U20 și de seniori ale României.

Tudor Fometescu (foto) și Edward Petrescu au fost convocați la echipa națională U20 masculin a României. Reunirea are loc duminică (16.06), la Sibiu. Potrivit convocatorului, sportivii convocați la lotul național U20 vor participa la perioada de pregătire centralizată, vor disputa jocuri de pregătire, iar dacă vor fi incluși în lotul de 12 vor participa la Campionatul European U20 masculin Divizia B ediția 2019, găzduit în Portugalia. Acțiunea lotului U20 se va încheia pe 22 iulie anul curent.

Giordan Watson, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Bogdan Țîbîrnă au fost incluți în lotul lărgit al echipei naționale de seniori a României. Reunirea are loc pe 21 iulie anul curent. Federația Română de Baschet va anunța fiecare jucător în parte, până la data de 1 iulie anul curent, dacă va fi inclus în lista de 16 cu care va demara pregătirea. Prima reprezentativa a României este angrenată în cea de-a 3-a fază a precalificărilor FIBA EuroBasket 2021. Aceasta se va desfășura pe parcursul lunii august anul curent. Acțiunea lotului de seniori se va încheia la data de 22 august 2019.

About Author