Au concurat cu brio la nationalele de atletism

0
Posted June 1, 2019 by Lucian Popa in Atletism

alerCastigatori la Nationalele de Atletism! Primii invingatori ai sesiunii de vineri, s-au impus la saritura cu prajina Valentina Iulia Necoara de la Steaua, Norbert Zsolt Balasz la Juniori 3. Iasminne Draghici si Dacian Costea la Juniori 2. Gabriela Cornelia Andrei a castigat la aruncarea ciocanului la Juniori 3, categorie adjudecata de George Cristian Vitan. La Juniori 2 au castigat Corina Elena Pantea si Dragos Ionut Nicorici.

Castigatori la Nationalele de Atletism in a doua sesiune de vineri la alergare.
Andreea Nicoleta Neata a castigat la 1500 de metri in 4:50.25. Categoria Juniori 2. La juniori 3 s-a impus Claudia Ionela Costiuc in 4:58.48. Teodor Alexandru Marica s-a impus la 1500 de metri in 4:08.65 la Juniori 2. La juniori 3 a castigat Petru Robert Kore a avut cel mai bun timp: 4:25.11.

Robert Mihaita Simion a castigat la 110 metri garduri juniori 2. Iulia Dariana Grigoriu a fost cea mai rapida la acelasi nivel de varsta. La 90 de metri garduri juniori 3 s-a impus Lucian Iulian Simpetru. La 80 de metri garduri junioare 3 a castigat Alessia Christiana Ion. Maria Mihalache a castigat la 100 de metri junioare 2. Stefania Musuleta a castigat la junioare 3. Robert Florentin Ionita a fost cel mai rapid la juniori 2. Andrei Vlad Enache a castigat la juniori 3.

Andreea Alexandra Dinu a fost cea mai buna la 400 metri junioare 2. Andrada Sorina Gheata a fost invingatoare la junioare 3.

Adrian Marian Bondoc s-a impus la 400 metri juniori 2. Alberto Gabriel Dragomir a fost cel mai bun de la juniori 3.

Alexandra Draghicescu s-a impus la 2000 metri obstacole junioare 2. Mihai Robert Dumitru s-a impus la juniori 2.

La 1500 metri obstacole junioare 3 a castigat Aurelia Stefan Florescu. Dumitru Florin Gut a fost cel mai bun.

Castigatori la Nationalele de Atletism in a doua sesiune de vineri la stafete.
CSS Focsani a castigat la 4×100 de metri junioare 2. Au alergat Karina Anamaria Toader, Andreea Tanase, Alexia Cotoi si Corina Ilinoiu. La 4×100 metri junioare 3 au castigat Sorana Yotis Redes, Helga Nagy Keszler, Timea Diana Biro si Henrietta Mercedesz Demeter de la CSS Viitorul Cluj Napoca.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)