Categories Fotbal

Juventus Torino are un nou antrenor pe banca tehnica

sarriAntrenorul Maurizio Sarri a părăsit echipa Chelsea Londra şi a preluat conducerea tehnică a campioanei Italiei, Juventus Torino.

Maurizio Sarri (foto) a semnat o înţelegere pe trei ani. El mai avea contract cu gruparea londoneză până în vara anului 2021. Pentru a-l elibera pe italian de contract, Juventus a plătit clubului Chelsea suma de cinci milioane de lire sterline (5,6 milioane de euro).

În vârstă de 60 de ani, Sarri a ajuns pe Stamford Bridge vara trecută, într-o înţelegere de trei ani, după ce a antrenat formaţia Napoli, echipă cu care a terminat de două ori pe locul 2, după Juventus, în Serie A, în trei ani de contract.

Cu Chelsea, tehnicianul italian a ocupat locul 3 în Premier League şi a câştigat Liga Europa, după o finală câştigată, cu scorul de 4-1, cu Arsenal Londra.

La Juventus, Maurizio Sarri îl va înlocui pe Massimiliano Allegri, care a renunţat la conducerea tehnică a „Bătrânei Doamne” după cinci ani.

La Chelsea, locul liber lăsat de Sarri ar putea fi ocupat de Frank Lampard, fost jucător al echipei.OFICIAL Maurizio Sarri, noul antrenor al echipei Juventus.

About Author