Categories Atletism

Laviniu Chis, dublu vicecampion national la tineret

laviFinalul campionatelor de atletism pentru tineret i-a gasit pe concurenti in lupta cu vara capricioasa. Claudia Prisecaru a castigat la 5000 de metri dupa succesul de vineri la 1500. La Pitesti, Andreea Marina Baboi si-a trecut in cont al doilea titlu la actuala editie a nationalelor. Diana Ion a castigat la saritura la lungime. Ioana Diana Tiganasu a castigat la aruncarea greutatii.
A fost un examen pentru Jocurile Europene din Belarus. Marina Andreea Baboi a castigat doua titluri la Pitesti!

Finalul campionatelor de atletism pentru tineret la Pitesti! Rezultate„După o zi cu caniculă și una cu ploaie torențiala, Campionatele Naționale de Tineret s-au încheiat cu doua victorii pentru mine, atat in proba de 100m, cât și in proba de 200m.

Diana Ion a castigat la saritura in lungime in fata coechipierei de la CSM Onesti, Ioana Sabina Stirbu. Pe trei a fost Ioana Manoliu de la CS Faul Constanta.

Ioana Diana Tiganasu a castigat la aruncarea greutatii. Pe doi a fost Maria Gabriela Ilie. Andreea Iuliana Lungu a completat podiumul.

Iulia Nicoleta Banaga a castigat la 400 metri garduri. Lorena Adina Almasan a incheiat pe 2 in fata Mariei Izabela Timofei. Zeno Moraru a castigat la 400 metri garduri in fata lui Eduard Constantin Rusu. Pe trei a fost Stefan Bogdan Juganu.

Cristina Daniela Balan a castigat la 800 metri in fata Angelei Veronica Olenici. Pe trei a fost Antonia Bodnariuc. Cristian Gabriel Voicu s-a impus la 800 metri in fata lui Alexandru Amarandei. Mircea Ilie Vijiila a fost al treilea.

Ioana Valentina Plavan a castigat la aruncarea sulitei. Florina Andreea Necsoiu a fost pe doi iar Alisia Adela Paruba a completat top 3.

Adina Ionela Amzucu a castigat la saritura la inaltime in fata Federicai Apostol. Pe trei a incheiat Ana Maria Tudor.
Rares Toader arunca in weekend la Campionatul national de tineret de la PitestiRares Toader a castigat la aruncarea greutatii.

Alexandru Ionut Iconaru a castigat la 200 metri in fata lui Marian Valentin Tanase. Pe trei a fost David Iustin Nastase.

Adreas Samuel Bucsa a castigat la saritura in lungime. Gabriel Bitan a fost pe doi. Cristian Andrei Sava a fost al treilea clasat.

La 5000 metri a castigat Claudia Prisecaru in fata Madalinei Elena Sirbu. Pe trei a fost Oana Diana Ivancescu. Adrian Garea a castigat la 5000 metri in fata orădeanului Laviniu Madalin Chis. Laviniu Chiș este legitimat la CSM U Oradea unde îl are ca antrenor pe Robert Olah.

Pe trei a fost Daniel Peter Herman.

De asemenea în proba de 1 500 m, orădeanul Laviniu Chiș a terminat pe locul secund.

La stafete 4x400metri au castigat CSU Cluj Napoca si CSM Ploiesti.

Fetele de la Cluj au castigat in formula: Krisztina Telekfalvi, Diana Maria Plesa, Lorena Adina Almasan si Maria Scrob.

Baietii de la Poiesti s-au impus in formula: Alexandru Geamanu, Ovidiu Andrei Burcea, Cristian Florin Nica si David Iustin Nastase. La ediția din acest an au participat 280 sportivi, 119 la masculin, 161 la feminin de la 91 cluburi.

About Author