Categories Alte sporturi

O noua intrecere internationala de karate la Bors

KDL-RO OPENSambata, 15 iunie 2019 sala de sport din localitatea Bors a gazduit Open-ul International al Romaniei la Taekwon-do în organizarea Clubului Sportiv King Do-Lions Oradea (presedinte Andreea Ganea). La acest eveniment s-au adunat 150 participanti reprezentand cluburi din Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Italia, Tadjikistan, Ungaria si Romania, la probele de tull (exercitii de forma), lupta si tehnici speciale.

Invitatul de onoare al evenimentului a fost Master Ruggiero Lanotte, vicepresedintele federatiei europene de taekwon-do.
Clubul oradean a obtinut nu mai putin de 6 locuri I, 9 locuri II si 6 locuri III, respectiv locul II in Clasamentul general al cluburilor cu 76 puncte, cel mai bun club fiind ITF Timisoara cu 92 puncte.

King do-Lions a obtinut urmatoarele rezultate: Denisa Cotut – loc I la lupta -64kg si locul II la tull 1 DAN si tehnici speciale, Razvan Cotut – locul II la tull 1DAN si locul III la lupta -60kg si tehnici speciale juniori, David Sferle – locul I la lupta jun +75kg si lupta seniori +92 kg, Karina Mihuta – locul I la lupta copii -55kg si la tehnici speciale copii, respectiv locul II la tull 2-1 Gup, Patrick Irimus – locul II la lupta copii -50kg si locul III la tehnici speciale, Nicolae Pascu – locul II la lupta seniori +92 kg si tehnici speciale, Cseros Szofia – locul II la lupta copii -25kg, Szabo Sergiu – locul I la tehnici speciale seniori si locul III la lupta -85 kg, Dronca Andreaas – locul II la lupta copii -60kg, David Boldea – locul III la lupta copii -35kg, Cziko Eric – locul III la tull copii 8Gup.
Duminica 3 sportivi de la King Do-Lions, in urma unui examen au fost avansati in grade de catre Master Muntean Mircea 7DAN astfel: Szabo Sergiu la 3DAN , respectiv Karina Mihuta si Magyar Zsolt la centura neagra 1DAN.
“Am incheiat prima jumatate a anului competitional cu realizarile obiectivelor propuse! A fost o competitie reusita si cu participarea a doar 14 sportivi rezultatele ecipei noastre sunt foarte bune. Numarul participantilor intr-adevar a fost putin mai mic decat anul precedent cand am avut peste 300 sportivi din 14 tari, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca la nivel international s-au organizat in ultimele 5 saptamani, patru competitii! “ – Romeo Tulkos, antrenorul principal al echipei.

About Author