Categories Tenis

Simona Halep evolutie solida si calificare in sferturi la Wimbledon

LONDON, ENGLAND - JULY 05: Simona Halep (ROU) during her match against Victoria Azarenka (BLR) in their Ladies' Singles Third Round match during Day 5 of The Championships - Wimbledon 2019 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 5, 2019 in London, England. (Photo by Rob Newell - CameraSport via Getty Images)

Simona Halep a jucat luni 8 iulie în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon cu americanca Cori Gauff, cea care este senzația actualei ediții a turneului. Ea a trecut în turul trei de slovena Polona Herzog, cu scorul de 3-6, 7-6, 7-5. Chiar dacă este atât de tânără, Coco a reușit să revină în setul secund de la 2-5, salvând două mingi de meci. Partida a durat două ore și 45 de minute.

De astă dată lucrurile au stat total diferit, Simona Halep având o evoluție încurajatoare reușind să se impună cu scorul de 6-3, 6-3. A fost un mecidominat tactic de româncă care și-a respectat statutul de favorită clară în fața adversarei.

„Sunt foarte fericită că pot juca din nou sferturi aici, este unul dintre turneele mele favorite şi să evoluez aici este cu adevărat special. M-am bucurat mult azi, publicul, energia lor, m-am simţit foarte bine pe teren, am jucat poate cel mai bun tenis al meu, cred că lumea s-a bucurat de această partidă. Nu vreau să compar acest an cu 2018 pentru că anul trecut a fost cel mai bun pentru mine, am cucerit Openul francez. Anul acesta este diferit, eu sunt diferită, încerc să dau tot ce am mai bun în fiecare meci şi vreau să câştig de fiecare dată când joc. Încerc să fiu o persoană mai bună, atât pe teren, cât şi în afara lui. Principalul meu obiectiv este să fiu fericită când sunt pe terenul de tenis. Cred că îmi pot lua revanşa (împotriva chinezoaicei Shuai Zhang) pentru că m-a învins de câteva ori. Este o provocare nouă, mare, o bună oportunitate, voi încerca să lupt până la final şi să câştig meciul, să dau tot ce am eu mai bun” – Simona Halep 🇷🇴

About Author