Categories Tenis

Simona Halep si-a prezentat trofeul castigat la Wimbledon in orasul natal

haleSimona Halep și-a prezentat la Constanța trofeul obținut la Wimbledon, prilej de sărbătoare pentru locuitorii orașului, dar și pentru turiștii aflați în aceste zile pe litoral. Mii de persoane au fost prezente.
Festivitățile organizate de autoritățile locale au început la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanța, prima parte a evenimentului desfășurându-se la bordul unui autobuz etajat.
De sus, de pe platforma superioară, campioana de la Wimbledon și-a prezentat trofeul celor ce s-au strâns pe traseul bulevardul Tomis – strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

Pentru a asigura fluența traficului, în intervalul orar 16.00 – 18.00, circulația autovehiculelor a fost restricționată pe bulevardul Tomis, începând cu zona „Capitol”, pe sensul de deplasare spre intersecția cu strada Traian și pe strada Traian până la intersecția cu strada Termele Romane.

În jurul orei 17.30, Simona Halep a urcat pe scena amenajată în Piața Ovidiu, unde a fost aplaudată de miile de persoane venite să o aclame.

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănțeancă a fost al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

About Author