Categories Fotbal

Repetitie perfecta inainte de debutul oficial al sezonului

IMG_20190727_112230În cursul dimineații de sâmbătă 27 iulie la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, echipa locală, care activează în Liga a 2-a, a disputat ultimul meci de verificare înainte de startul oficial al sezonului.

Luceafărul Oradea a dispus cu scorul de 5-0 (2-0) de Șomii Lipova, formație care de ani buni evoluează în Liga a 3-a.

Golurile grupării organizatoare au fost marcate în ordine de Peter, Paraschiv, Vasile Pop din lovitură de la 11 metri, Rogerio și Ludușan.

Pe o căldură foarte mare, meciul a fost unul cu un ritm destul de bun, gazdele care evoluează într-un eșalon superior fiind peste adversar la toate capitolele. Au dominat partida pe toată durata ei, în special la duelurile unu la unu, iunde s-a făcut în final diferența.

Oaspeții au avut doar două bune oportunități de a marcat și ei, în timp ce elevii Lui Cristian Lupuț au mei beneficiat de alte trei situțaii clare de gol pe care le-au ratat.

A fost un test util și o repetiție foarte bună pentru luceferi, care sâmbătă 3 august vor debuta în noul sezon pe propriul teren cu Sportul Snagov.

Luceafărul: Anca- Trip – Danca, Oros, Yabre, Ciul – Mitrică, Prejmărean – Hășmăgean, Peter, Vas. Pop – Paraschiv. Au mai jucat: Moga – Băican, Chiorean, Roșu, Drăgan, Parnău, Core, Porumb, Rogeriom Balogh și Ludușan. Antrenor: Cristian Lupuț.

Șoimii: Pădure – Savin, Polgar, Belcu, Filimon, Vlad, M. Popa, Lazea, Strate, Banyoi, Șulea. Au mai intrat: Buta, Nagy – Moga, A. Popa, Rusu, Trabalka. Antrenor: Flaviu Sabău.

About Author