Categories Atletism

Atletii romani raman fara medalii

Rezultatele atletelor Baboi, Miklos si Anitei la Campionatele Europene de tineret din Suedia.

Marina Andreea Baboi s-a calificat in semifinale la 200 metri la competitia rezervata nivelului de varsta sub 23 de ani. Andrea Miklos s-a calificat in finala la 400 metri la Europenele de tineret. Georgiana Iuliana Aniței a fost a cincea la triplusalt dupa ce a realizat cea mai buna saritura a ei in acest sezon.

Rezultatele atletelor din Suedia, obtinute la Campionatele Europene de tineret, de la Gavle.
Atleta Marina Andreea Baboi s-a calificat in semifinalele probei de 200 metri. In Suedia, Marina s-a clasat pe locul al treilea in seria a patra ( 23.87). A fost al 8-lea timp din semifinale. Finala este programata astazi(sambata, 13 iulie). O sutime de secunda i-a lipsit Marinei Baboi sa ajunga in finala si la 100 metri.

„O sutime, 7cm. Mi-am dorit, am luptat, dar n-a fost sa fie de data asta. Termin proba de 100m. pe un onorabil loc 11. Cea mai buna performanța a mea la un Campionat European.Sunt mândra de mine ca am reușit sa ma lupt de la egal la egal, sa-mi înving temerile și sa ma lupt in ciuda condițiilor nefavorabile.”-Marina Baboi

Andrea Miklos alearga in finala de 400 metri la Europenele de tineret din Suedia. Atleta de la CSM Bucuresti este antrenata de Magdolna Kanizsay. Andreea a devenit vicecampioana mondiala la juniori 1 anul trecut. Andreea Miklos a alergat la Gavle in seria a doua si s-a clasat a doua. Miklos a avut doua adversare cu un rezultat stagional mai bun. Timpul Andreei a fost 53,42, al 7-lea din semifinale.

Georgiana Aniței a terminat pe locul cinci la triplusalt la Europenele de tineret! Saritura a fost de 13,55 metri(din cea de-a cincea incercare). Este cel mai bun rezultat al ei din acest sezon. Georgiana este antrenata de Doina Anton si are dubla legitimare la SCM Bacău-CSM București.

About Author