Categories Tenis

Trofeul Damaco va debuta sambata la baza sportiva Sanatatea

IMG_20190711_122309De sâmbătă 13 iulie și până luni sau marți, pe 7 din terenurile de tenis de câmp ale Bazei Sportive Sănătatea din Oradea se va desfăşura turneul naţional de tenis dotat cu Trofeul Damaco.
Competiţia, care a ajuns la cea de-a 17-a ediţie, este organizată de Clubul Sportiv Sănătatea Oradea având ca partener unic grupul de firme Damaco. Pe strada Matei Corvin numprul 2A a avut loc joi 11 iulie conferința de presă a acestui eveniment la care au participat Florin Mudura, Mircea Maier, Ioska Kovacs.

Primul este directorul de marketing, Mircea Maier administratorul Damaco iar Ioska Kovacs, administratorul bazei sportive Sănătatea.
Turneul este cotat cu categoria a I-a în calendarul Federaţiei Române de Tenis şi se va desfăşura la categoriile de vârstă de 10, 12 și 14 ani, atât la feminin cât şi masculin.
Bugetul turneului va fi de10 000 ron, pentru ca premiile să fie pe măsură.
Organizatorii mizează pe prezența a aproximativ 5o de concurenți în condițiile în care FRT a decis să acorde în aceeași perioadă și alte zone geografice apropiate. Cel mai aprope turneu este la Timișoara.
Pe lângă tenismenii din Oradea, legitimați la Sănătatea sau CSM, au mai confirmat prezența cei din Salonta, Ștei, Cluj-Napoca, Zalău, Brașov.
Arbitrajul va fi asigurat de timişoreanul Gheorghe Schipor, mingile oficiale vor fi head.
La final, vor fi acordate o serie de premii speciale, celor consideraţi cei ami talentaţi.

About Author