Categories Fotbal

Viitorul invinge KAA Gent, dar rateaza calificarea

iitorDupă ce în prima manșă, Viitorul a pierdut fără drept de apel în deplasare 6-3, elevii lui Gică Hagi trebuiau să încerce imposibilul în această seară la Ovidiu în fața belgienilor de la Gent.
Viitorul a început în următoarea formulă: Căbuz- Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Achim, Artean, Houri – Iancu, Ganea, Mățan.
Gent a trimis pe teren următorul prim 11: Kaminski – Lustig, Ngadeu, Plastun, Asare – Dejaegere, Owusu, Davod, Odidja – Kubo, Yaremchuk.
În minutul 11, Mățan este deschis în partea stângă de Houri, însă șutul acestuia din unghi este reținut de portarul oaspeților. În minutul 34, Artean șutează din lovitură liberă de la 30 de metri, însă șutul trece pe lângă. În minutul 38, Țîru este tatonat în propriul careu, arbitrul nu acordă fault, iar mingea ajunge la Yaremchuk care înscrie cu un șut din 10 metri. În minutul 47, Iancu este faultat în careu și se acordă penalty. Tot Iancu transforma fără probleme pentru 1-1.
În minutul 61, se acordă din nou penalty pentru Viitorul pe care Iancu îl transformă și de această dată. În minutul 66 după o centrare a lui Eric, Ghiță a reluat cu capul milimetric pe lângă poarta belgienilor. În minutul 82, Căbuz reușeste să intervină fabulos din situație de unu la unu cu Yaremchuk.
Viitorul se impune cu scorul de 2-1 în fața belgienilor de la Gent, însă cu scorul general de 5-7 pierde calificarea în turul III preliminar al Europa League.

About Author