Categories Tenis

Simona Halep a avut nevoie de tie-break pentru a ajunge in turul urmator la Toronto

TORONTO, ON - AUGUST 12: Simona Halep of Romania plays a shot against Caroline Garcia of France during a quarterfinal match on Day 8 of the Rogers Cup at Aviva Centre on August 12, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)

Campioană en-titre la Rogers Cup, Simona Halep a debutat miercuri 7 august la ediția din acest an (găzduită de Toronto) împotriva jucătoarei Jennifer Brady (SUA, 76 WTA). Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Meciul din turul doi a fost un adevărat spectacol. Brady a condus cu 3-0 în primul set, Simona Halep a încercat să revină dar în cele din urmă americanca a închis setul cu 6-4. A urmat un set secund cu românca în prim plan, a condus cu scorul de 2-0, pentru ca după aceea să aibă avantaj 5-3.

Din păcate pentru ea, a fost egalată dar a găsit puterea de a trece din nou în avantaj, 6-5. În cele din urmă a fructificat cea de-a doua minge de set, vom avea decisiv.

Românca a început foarte bine reușind să conducă cu 3-0 la ghemuri. Încet, disputa s-a echilibrat, Brady a revenit și a preluat conducerea, 5-4. Au urmat două ghemuri câștigate de Simona Halep, care urma să servească pentru câștigarea meciului. În cele din urmă, jucătoarea noastră deși a avut 30-0, a cedat ghemul. 6-6.

Avem tie-break!!! S-a mers cap la cap, o egalitate perfectă mereu, dar experiența Simonei Halep a făcut în cele din urmă diferența. 7-6, dupăa mai bine de două ore și douăzeci de minute de joc.

About Author